CN EN
2020
INTERIOR RENOVATION OF A KINDERGARTEN IN HONG KONG
Location

Hung Hom, Hongkong

GFA

1,000㎡

Client

Secret Related

Type

Interior Renovation

Design Period

2020

Design Team

Qin Chen Studio

This project is located at San Wai Street, Hung Hom, Hong Kong. Before the renovation, the functional rooms are arranged along the outer window, with no lighting in the internal traffic space.


丨Strategy

Spatial pattern: aiming at improvement of spatial quality, the design breaks the inherent thoughts by placing functional rooms on the inside and public activity space on the outside, so that brings ventilation and lighting to all children's activity places through direct and indirect lighting.

Dome: The interior takes soft dome as motif, and wraps children in a "soft" space.



MORE >>>SEED Event丨Star Collections/Interior Renovation of Kindergarden

Related Projects
AN INTERNATIONAL SCHOOL IN SHEKOU, SHENZHEN CITY
PROJECT NEWS